Print Projecten >> Erfgoedpresentatie

Erfgoedpresentatie

Erfgoedpresentatie

Een aantal projecten die een publieksmoment ken(n)(d)en, worden hier chronologisch gerangschikt. Het meest recente project bevindt zich bovenaan.

Via de knop Weergave: Detail - Lijst hiernaast kan je kiezen tussen:

  • een detailweergave: fotootje, titel en korte omschrijving
  • een lijstweergave: enkel titel

Door op -> meer of de titel te klikken kom je op de detailfiche van het project terecht.

Zoekt u informatie over een project dat niet in dit overzicht voorkomt? Kijk dan even in het archief. Vindt u het dan nog niet, dan kan u de zoekfunctie bovenaan dit scherm gebruiken om in het webarchief te zoeken.

 Weergave:


Cover DVD Kortrijkse Kunstwerkstede De Coene - Copyright: Erfgoedcel Kortrijk

Geïnspireerd door het gedachtengoed van de Engelse Arts & Crafts en de Oostenrijkse Wiener Werkstätte startten de gebroeders De Coene in België hun Kortrijkse Kunstwerkstede. Het werd een epos met nationale en internationale hoogtepunten, maar ook dieptepunten.

-> meer
Campagnebeeld Erfgoeddag 2009 - Copyright: FARO

Uit vriendschap!? handelt over alle vormen van amicaliteit, camaraderie en ‘voortgezette’ of ‘afgeleide’ vormen als liefde, toewijding, coalities en allianties. Wat maakt een vriend tot een echte vriend, vroeger en nu? Bloed- of Logebroeders, gezworen vijanden, rituelen, getuigenissen uit verre verledens…

-> meer
O58

Op 17 april 1958 opende in Brussel de langverwachte wereldtentoonstelling Expo '58. De Expo van '58 zou de mensen samenbrengen voor een betere wereld.
Het erfgoedproject O58 probeert een blik én een reflectie te bieden op een bijna niet te vatten veelheid van nieuwigheden.

-> meer
Erfgoedcel:Antwerpen
Paginatitel:
Webadres:/product.php?catid=61&itemno=&lang=NL