Websites

Websites
 Weergave:


Screen Website MKA - Bron: www.mkaweb.be

De vzw Monumentale Kerken Antwerpen beschikt sinds oktober 2007 over een gloednieuwe website. Bezoekers en ge´nteresseerden kunnen hier op een snelle en overzichtelijke manier de nodige informatie vinden over de werking van de vzw MKA en over de vijf monumentale kerken.


-> meer
Screenshot Archeoweb Breda - Bron: archeologie.breda.nl

Archeoweb Breda, de website van de archeologische dienst Breda, maakt het archeologische erfgoed en de vindplaatsen daarvan kenbaar.

-> meer
Screenshot Archeoweb Mechelen - Bron: archeoweb.mechelen.be

Archeoweb Mechelen, de website van de archeologische dienst Mechelen, maakt het archeologische erfgoed en de vindplaatsen daarvan kenbaar.

-> meer
Screenshot Beeldbank ZOO - Bron: www.beeldbankzoo.be

De beeldbank van de Zoo bevat een selectie van de 25.000 gedigitaliseerde dia's, foto's, glasplaten en stereoscopische afbeeldingen uit de uitgebreide collectie van de Zoo Antwerpen.

-> meer
Screenshot Archeoweb Antwerpen - Bron: www.archeoweb.gent.be

Archeoweb Gent, de website van de archeologische dienst Gent, maakt het archeologische erfgoed en de vindplaatsen daarvan kenbaar.

-> meer
Screenshot Rubens Online - Bron: www.rubensonline.be

Rubens Online wordt door het Rubenianum en de Erfgoedcel opgevat als een lange termijn project waardoor het Rubenianum zich op een actuele, toegankelijke en wetenschappelijke manier internationaal kan profileren als onderzoekscentrum.

-> meer
Screenshot Omtrent depotwerking - Bron: www.faronet.be

De website 'Omtrent depotwerking' wil informatie bieden over de uitbouw van een bovenlokale (open) depotwerking in provincie, regio of stad.

-> meer
Screenshot Archeoweb Antwerpen - Bron: archeologie.antwerpen.be

Archeoweb Antwerpen, de website van de archeologische dienst Antwerpen, maakt het archeologische erfgoed en de vindplaatsen daarvan kenbaar.

-> meer
Erfgoedcel:Antwerpen
Paginatitel:
Webadres:/product.php?catid=88&itemno=&lang=NL